Ψηφιακές εκτυπώσεις σε κρύσταλλο!

Μια μοντέρνα, σύγχρονη ιδέα με άπειρες εφαρμογές στη διακόσμηση και την διαμόρφωση Επαγγελματικών χώρων, Καταστημάτων, Ξενοδοχείων, Χώρων υποδοχής, Βιτρινών, καταστημάτων Εστίασης αλλά και Ιδιωτικών χώρων με εφαρμογές σε Καμπίνες μπάνιου,        Πλάτες και πορτάκια κουζίνας, Πόρτες, Προσόψεις ντουλάπας, Κολόνες, Διαχωριστικά χώρου, Τοίχους, Τραπέζια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Η συνεργασία μας με άριστους τεχνικούς στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης καθιστά τις κατασκευές μας ανεπανάληπτες.

Μπορείτε να επιλέξετε το θέμα σας (φωτογραφίες και σχέδια) μέσα από μια μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε και σας προτείνουμε αλλά και να εκτυπώσουμε οποιοδήποτε άλλο θέμα που εσείς θα μας δώσετε.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 1

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ. Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, η Ψηφιακή εκτύπωση σε κρύσταλλο έχει καθιερωθεί σαν ένα απαραίτητο κομμάτι για κάθε μοντέρνο χώρο.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 2

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ. Ψηφιακή εκτύπωση σε κρύσταλλο σε Παστέλ αποχρώσεις μπορούν να δώσουν έμφαση στη διακόσμηση του κάθε χώρου.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 3

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ. Έντονα βαθειά χρώματα που συμπληρώνουν ιδανικά το décor  του σπιτιού σας δίνοντας εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 4

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ. Η απλή ξύλινη ντουλάπα του δωματίου σας μεταμορφώνεται σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, χάρις στην νέα τεχνολογία ψηφιακής εκτύπωσης σε γυαλί.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 5

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ. Δημιουργήστε μια μοναδική θέα από το παράθυρό σας. Τα κρύσταλλα είναι διπλά ασφαλή ειδικά για εξωτερικό χώρο.